Jaroslav Diviš sa upísal na tri roky Senici

26.07.2011 Senica

SENICA 26. júla (WEBNOVINY) - Český útočník Jaroslav Diviš podpísal trojročnú zmluvu so slovenským futbalovým klubom FK Senica. Informuje o tom oficiálna stránka druhého tímu uplynulého ročníka Corgoň ligy.

Dvadsaťpäťročný zakončovateľ bol na Záhorí v minulom ročníku na hosťovaní zo Slovana Liberec. Seničania ho chceli získať na trvalý prestup už v zime, ale Severočesi s tým nesúhlasili aj napriek enormnému záujmu hráča zostať v Senici.

Jaroslav Diviš absolvoval prípravu na sezónu 2011/2012 s Libercom, ale funkcionárom Senice sa napokon podarilo presvedčiť zástupcov českého klubu. "Iniciatívu vyvinul aj Diviš. Jasne dával najavo svoju túžbu vrátiť sa do Senice. Navštevoval všetkých kompetentných a snažil sa ich presvedčiť, aby ho uvoľnili. Spoločnými silami sme napokon predstaviteľov Liberca presvedčili. V pondelok popoludní sme od Severočechov dostali súhlas,“ povedal pre www.fksenica.sk športový riaditeľ klubu Dušan Vrťo.

Autor desiatich gólom v CL 2010/2011 Jaroslav Diviš podpísal v utorok so Seničanmi trojročnú zmluvu a funkcionári Záhorákov robia všetko pre to, aby mohol nastúpiť už vo štvrtkovom prvom zápase 3. predkola Európskej ligy UEFA 2011/2012 na ihrisku rakúskeho Red Bull Salzburg.
 

Vyberte región